آدرس : کرج ،گوهردشت ،خیابان شهرداری ،نبش چهاردهم ،پلاک 30 ،کارگاه هوتو

  |  02634407055

کمد دیواری و جاکفشی

کمد دیواری تنها یک جعبه روی دیوار نیست

در منزل های قدیمی گودی و طاقچه هایی در اتاق بود که با یک پرده تزئین شده جلوی آن پوشانده می شد. ایده ای که بسیاری از نیازهای خانواده را جوابگو بود. رختخواب ها هم در اتاقی بخصوص روی هم چیده می شد و با پارچه ای ظاهر آن مرتب می گردید. گاهی یک یا چند کمد چوبی یا آهنی هم به کمک مرتب سازی وسایل می آمد.

سال ها بود که سازندگان منزل بخشی را در هر اتاق درنظر می گرفتند و با یک چارچوب فلزی و در چوبی آن را به نام کمد دیواری به مشتری تحویل می دادند.

امروزه خیلی از سازندگان یا خریداران منزل ، راضی به آن سیستم سنتی نیستند. یک کمد دیواری نیازهای بسیاری را می تواند پوشش دهد و عمق و ارتفاع درها ، کشوها و نحوه باز شدن درها وحتی رهایی از مزاحمت کانال ها و برجستگی های احتمالی و ناخوشایند کمد ها ، با شخصی سازی مرتفع می گردد.

متاسفانه خیلی از سازندگان ساختمان ،کمترین دقت را برای درون کمدها می گذارند.ابعاد نامتجانس گچ کاری کم دقت ، عدم دقت در شاقول بودن دیوارها (عمودی) قسمت های آهنی بیرون زده ، ستون های بدون ظرافت و حتی عبور لوله ها و کانال ها از درون کمد بسیار شایع می باشند.

فرم معمول در کمدها چارچوب فلزی ، درهای توخالی شبکه دار 3 سانتی . با کتیبه هایی حدود 40 یا 50 سانتیمتر ارتفاع. داخل کمد یک طبقه برای کتیبه (قسمت بالای کمد) و یک لوله رگال برای آویزان کردن لباس و شاید دوطبقه در یکی از کمد های کم عرض. فارغ از فرم کمد که مشکلی در آن حس نمی شود ، چنین ویژگی هایی مناسب یک زندگی طولانی مدت در منزل نیست. عمق اغلب کمد دیواری هایی که از این نوع در اتاق ها ساخته می شوند حدود 50 سانتیمتر است. ممکن اسن این عمق برای یک کاپشن بهاره یا پیراهن مردانه یا برخی لباس های زنانه مناسب به نظر بیاید. ولی آویختن کت مردانه یا برخی لباس های زنانه که پهن تر می باشند با مشکل روبرو است. اگر دکمه آستین کت شما تا امروز لای در کمد نشکسته است ، بدانید عرض لباس شما احتمالا از عرض کمد بیشتر است و با بستن در کمد ، لباس ها را به داحل هل می دهید.

جاکفشی

وجود لوله های آب گرم یا شوفاژ برای سلامت لباس یا برخی وسایل دیگر شما مناسب نیست. وجود کانال کولر عمودی نصب طبقه یا رگال را مشکل و ضعیف می کند . ارتفاع کم قسمت کمد لباس باعث جمع شدن زیر لباس ها و چروک شدن آن ها می شود. فاصله زیاد همه طبقات شما را مجبور خواهد کرد برای استفاده حداکثری از کمد وسایل را روی هم یا در جعبه بچینید..

تمام این موارد راه حل های مخصوص خود دارند. طبقات کمد به اعتقاد من نباید مساوی باشند تا وسایل مختلف خود با هر اندازه ای را بتوانید داخل آن بچینید.عمق کمد شما اگر قصد آویختن لباس در آن را دارید باید حدود 60 تا 65 سانتیمتر باشد. اگر فضای کمد دیواری ساختمان چنین عمقی را ندارد ، نگران نباشید ، ما می توانیم کمدی با عمق بیشتر در همان فضا برایتان بسازیم.

درهای کمد را می توانیم به سه دسته رایج تقسیم کنیم.

الف – درهای سنتی :

درهای توخالی و سبکی هستند که معمولا روی چارچوب فلزی و گاهی روی چارجوب چوبی نصب می شوند. لبه هایی به اسم قابلمه دارند دو لایه نازک از ام.دی.اف 3 میل یا تخته های چندلایی هستند که روی یک قاب از جنس چوب روسی (کاج) و قسمت میانی آن با شبکه های دست ساز یا شبکه کاغذی (هانی کام) پر شده است.

این نوع در قفل و لولای مخصوص خود را دارد و تقریبا امکان تغییر اندازه در بازسازی های بعدی را ندارد. می توان این نوع در را با استفاده از چندلایی مرغوب یا روکش های طبیعی ساخت که با رنگ چوب و کمی ظرافت می توان برای دکورهای کلاسیک از آن ها استفاده کرد. دقت داشته باشید که تقریبا “در” کمد تمام چوب مگر در کارهای بسیار قدیمی نداریم. چون روکش طبیعی همان رنگ و ظاهر طبیعی را دارد با قیمت بسیار ارزان تر و بدون ریسک تاب برداشتن در را دارد.

ب- درهای بازشو MDF به طرفین :

اینگونه درها با لولاهای مخصوص یا لولاهای کابینتی معمولا بسیار کاربردی و شیک هستند. کار با آن ها راحت و معمولا دیرتر خراب شده یا از رگلاژ خارج می شوند. کلا پیشنهاد می شود درهای خیلی بلند از سازنده خود نخواهید و در کنار یا زیر این نوع در می توان کشوهایی هم سطح با سایر درها کار کرد. اگر جلوی کمد فضای کافی دارید این نوع کمد را پیشنهاد می کنیم.

ج- درهای MDF  :

ریلی درصورتی که عرض کمد خیلی کم نباشد می تواند گزینه مناسبی برای اتاق های کوچک باشد که شما مجبورید نزدیک کمد از میز یا تختخواب استفاده کنید. ولی چند نکته را در مورد کمدهای ریلی در نظر داشته باشید. بین 8 تا 10 سانتیمتر عمق اینگونه کمد ، بابت ریل و پیشانی صرف می شود و بنابراین عمق کمد ریلی برای استفاده از لباس حدود 70 الی 75 سانتیمتر باشد. برای جلوگیری از پرت فضا در این کمدها دقت بیشتری نیاز است ، همیشه بخشی از فضای کمد ها که دو در روی هم می آید بسته می باشد (مگر در کمدهای 4 در) بنابراین اگر درون کمد بخواهید کشو تعبیه کنید باید عرض آن به اندازه ای باشد که به در یا لبه گیر نکند.

اگر حوصله بنایی ندارید می توانید در کمدهای سنتی خود را به ریلی تبدیل کنید. ارزان ترین ، ساده ترین و البته کم جلوه ترین حالت بستن ریل روی چارچوب فلزی موجود (به شرط تامین عرض دهنه مناسب) می باشد. و در مقابل بهترین حالت این تبدیل ،  کاور کردن پروفیل های آهنی موجود با فارسی کاری (بدون دیده شدن لبه MDF) و نصب ریل روی آن ها که هیچ اثری از کابینت قبلی نخواهید دید و ظاهری کاملا جدید به اتاق شما می دهد.

برای تبدیل کمد های سنتی به کمدهای MDF بهترین حالت ساخت باکس های MDF می باشد که یک فضای مرتب و با تقسیم بندی مدیریت شده ایجاد کرد. ولی برای هزینه کمتر می توان فقط قسمت درها را تغییر داد.

برای شما اگر شما در اتاقی نیاز به کمد دارید ولی فضای گود مخصوص در اتاق تعبیه نشده نیز امکان افزودن کمد وجود دارد.

ما کمد دیواری جدید شما را دقیقا مطابق نیاز شما یا فرزندانتان طراحی و اجرا خواهیم کرد.

جاکفشی

جاکفشی بخش پرکاربردی از مبلمان منزل است و اندازه آن بستگی به استفاده و مدیریت شما دارد. گاهی به دنبال یک جاکفشی کوچک کنسولی در ورودی منزل هستید و یا جاکفشی بزرگی برای همه کفش های خود و میهمانان هستید.این را باید دانست اگر فضای آن را مدیریت نکنید ، جاکفشی بزرگ شما هم همیشه جا کم خواهد داشت !!! بنابراین پیشنهاد می شود فقط کفش های روزمره خود را در آن قرار دهید تا برای کفش میهمان همیشه جا داشته باشید و بتوانید قسمتی از فضا را به نیمکت یا کمد لباس میهمان اختصاص دهید.

جاکفشی هایگلاس

در جاکفشی مهم است که فاصله طبقات یکسان نباشد تا انواع کفش با بلندی های مختلف جای مناسب داشته باشند.

ما بابت جا و اندازه و مدل جاکفشی شما بر اساس پارامترهای مختلف مشاوره حضوری خواهیم داد.

 

اسکرول به بالا