آدرس : کرج ،گوهردشت ،خیابان شهرداری ،نبش چهاردهم ،پلاک 30 ،کارگاه هوتو

  |  02634407055

درباره ما

"هوتو" به چه معناست؟ داستان نام گذاری هوتو

در سال 1376 وقتی کارگاه را در شمال شرق تهران افتتاح کردیم ، دانشجوی فوق لیسانس طراحی صنعتی بودم. ما که بیشتر برای کسب تجربه و پر و بال دادن به علاقه زیاد به ابزار کار را شروع کرده بودیم ، در زمان کوتاهی مورد توجه استادان خود ، سپس دانشجویان و در مرحله بعد اطرافیان خود قرار گرفتیم. با جدی شدن کار و مراجعه پی در پی مشتریان نیاز به داشتن یک اسم حس می شد.

در جمعی چند نفره اسامی پیشنهادی را جمع کردیم و نام هونو (HONO) را انتخاب کردیم به این عنوان که نام غاری است در نزدیکی بهشهر (شمال ایران) که لوازم دست ساز بشر مربوط به 14000 سال پیش آنجا کشف شده و ما هم در غار خود لوازمی دست ساز (چوب – فلز و سایر مواد) می ساختیم.

روزی با یکی از دوستان به موزه ایران باستان رفتم برای دیدن اشیای کشف شده در آن غار. ولی هرچه بیشتر گشتیم و بیشتر پرسیدیم کمتر یافتیم!!!

در دانشگاه خدمت استاد تاریخ هنر خود رفتم. دکتر محمدرضا ریاضی ( وفات خرداد 1403)  باستان شناس بود و علاوه بر تحصیل در رشته جغرافیا رییس کتابخانه موزه ایران باستان یا موزه ملی ایران بود و بسیار مرد دوست داشتنی. با رزومه ای که اگر یک نفر آن غار را بشناسد ، این بزرگوار است.

وقتی به او گفتم نام کارگاه را هونو گذاشته ام و ایشان عکس العملی نشان نداد و فقط به فکر فرو رفت ، تعجب کردم. ولی با توضیحات من ایشان بسیار زود موضوع را فهمیدند. گفت : آها ! منظورتان هوتو است (hoto)  . هوتو و کمربند !!!  و توضیح داد لوازم کشف شده بسیار ابتدایی تر از آن هستند که قابل نمایش باشند و در خزانه موزه نگهداری می شود.

به جزوه های دانشگاه مراجعه کردیم و دیدیم در تایپ یا تکثیر یک نقطه از کلمه “هوتو” افتاده و ما را به اشتباه انداخته و در کلاس و طول ترم هم به دلیل کم شناخته بودن آن محل هیچکس متوجه این اشتباه نشده بود.

حالا چالشی جدید روبروی ما بود. این نام را پراکنده بودیم و داغ و مهر و پلاک برایش ساخته بودیم و لوگو طراحی کرده بودیم! ولی به ناگاه این اسم بی معنی شده بود !

تا مدتی با همان اسم کار کردیم ولی دیگر اسمی از غار نمی آوردیم . “هونو” برای ما یادآور “هنر و نوآوری” بود.

از یک مقطع کار تصمیم گرفتم قبل از اینکه کار ما گسترده شود ، یکبار این نام را اصلاح کنم و یک اشتباه را یک عمر به دنبال خود نکشم.

بنابراین نام را به صورت صحیح آن تغییر دادیم ، لوگوی شبیه به لوگوی قبلی ، فارسی و لاتین طراحی کردیم و با ثبت برند و چند حالت علامت تا امروز با همین نام در غار خود پذیرای شما هستیم.

مصاحبه مدیریت با روزنامه جام جم البرز

سعید فکورفر فوق لیسانس طراحی صنعتی، مدرس دانشگاه در برخی رشته‌های هنری، کارشناس رسمی دادگستری در رشته طراحی و گرافیک و عضو هیئت رئیسه گروه فنون هنری؛ عضو سابق هیئت مدیره اتحادیه درودگران و مبلسازان کرج، مدیریت کارگاه دکوراسیون فعال در زمینه چوب طبیعی و ام دی اف.
آقای مهندس سعید فکورفر یک ایرانی هنرمند و هنر دوست هستند، ایشان اصلیت خود را کره زمین معرفی کردند، اهل مطالعه و بسیار خوش سلیقه، فردی دقیق که هر زمانی که کاری را بر عهده می‌گیرد خودش شخصاً از صفر تا صد مدیریت می‌کند و رضایت مندی مراجعین و مشتریان در اولویت کار ایشان است، از آنجایی که چند نسل از خاندان آقای فکورفر متولد و بزرگ شده تهران هستند. بیش از ۲۵ سال است که در حیطه طراحی و اجرای دکوراسیون فعالیت دارم.

برای خواندن مصاحبه کامل مهندس سعید فکورفر در روزنامه جام جم می توانید به لینک زیر مراجعه کنید: مصاحبه با روزنامه جام جم البرز

اسکرول به بالا